Teorin bakom LPT

Livspusselträning är ett program för hemmaträning där övningar för styrka, kondition, uthållighet, balans, rörlighet och smidighet sätts ihop i nya kombinationer varje dag i pass som tar 15-20 min. Den konstanta variationen i belastning, intensitet och variationen av olika rörelser gör att du kommer att se en tydlig progression i din träning, och du kommer att undvika problematiken med att träningseffekten når en ”platå”. Denna typ av effektiv, varierad träning har vetenskapligt bevisade hälsoeffekter.

Programmet är inte beroende av varken utrustning eller särskild plats vilket gör att du enkelt kan lägga till effektiv träning i just ditt livspussel. Vi vill hjälpa dig att må bra! Vill du bli en ny Arnold? Livspusselträning kan ge dig en grund att stå på för att kanske så småningom bänka 200 kg, och på vägen ökar du din muskelstyrka, kondition, rörlighet, och kanske viktigast av allt, får du alla de positiva effekter som är associerade med en aktiv livsstil: mer energi, en stark, funktionell kropp, och rörelseglädje i din vardag!

Vem är du som tränar med LPT?

  • Du vet att träning känns bra i både kropp och själ men är mitt i livspusslet med jobb, kanske barn och familj, och har svårt att hitta tid.
  • Du vill träna effektivt och enkelt, på en tid och plats du själv bestämmer
  • Du är i en tidigare eller senare fas i livet och vill komma igång
  • Du behöver lite hjälp men vill inte lägga pengar på gym-kort och personlig tränare
  • Du  är på resande fot och vill kunna träna snabbt och enkelt på plats. 

…och vad får du som tränar med LPT?

  • Rolig, effektiv och varierad träning som ger dig ökad styrka, smidighet, rörlighet, uthållighet, balans, koordination och kondition. Allt du behöver är dig själv, en stol och en handduk.
  • Noggrann instruktion via facebook och instagram av licensierad personlig tränare (PT)
  • Medlemssidor på facebook och instagram med möjlighet till pepp, diskussion och återkoppling från vår personal och andra medlemmar
  • En månadsavgift som motsvarande ett par koppar kaffe på stan, utan uppsägnings- eller bindningstid.

Låter detta som något för dig? Läs mer om hur Livspusselträning är upplagt under Teorin bakom LPT, våra olika Tjänster, vanliga frågor – och sist men inte minst, om du har frågor eller funderingar – tveka inte att kontakta oss!

Livspusselträning