Tjänster

  • Livspusselträning. Varje morgon måndag-fredag postas ett nytt träningsprogram för våra medlemmar på Patreon. Dagens workout består av varierade funktionella övningar som kan utföras av alla, och programmet är upplagt för att du ska, i din egen takt och efter dina egna förutsättningar, bygga styrka och kondition. Du väljer själv hur många gånger i veckan du vill träna och vilka pass. Vi rekommenderar att man väljer pass av varierad karaktär (vi vet att du älskar knäböj men försök blanda upp med lite annat för att få bäst effekt!). Dela med dig av dina tankar och funderingar och få pepp och stöd – på vår Instagram och Facebook är diskussionen igång!
  • Personlig träningsrådgivning – 259kr/mån. Du vill ha extra råd och stöd i din träning, kanske vill du ha ett mer personligt anpassat Livspusselträningsprogram? I vår personliga träningsrådgivning ingår ett inledande skypesamtal (kan ersättas med mail eller chatt) och utöver detta två mailkontakter per månad för uppföljning och utvärdering. Vi går igenom dina undringar, dina önskningar och dina mål, och du får därefter rekommendationer på hur Livspusseltränings huvudprogram kan modifieras för att du ska nå de resultat du vill. Då antalet platser per månad är begränsat kan denna tjänst enbart beställas på support@livspusseltraning.se. Om månaden är fullbokad kan du, om du önskar, placeras i kö. Precis som med vårt vanliga abonnemang har vi ingen bindningstid och du kan säga upp tjänsten när du vill. Betalning sker via faktura.
  • Kostrådgivning – 359kr/mån. Du vill komma igång med en balanserad kost och behöver lite råd och uppslag om hur du ska äta. I denna tjänst ingår ett inledande inledande skypesamtal (kan ersättas med mail eller chatt) och utöver detta två mailkontakter per månad för uppföljning och utvärdering. Vi räknar ut ur många kalorier per dag du bör äta utefter dina behov och träningsmål, och ger förslag på en balanserad fördelning av protein, kolhydrater och fett. Vi ger förslag på måltider och hjälper dig att komma igång med att föra kostdagbok. Observera att kostrådgivningen utförs inom ramen av personlig träningsrådgivning av vår lic. PT. Vi kan således inte i nuläget erbjuda måltidsplanering, dietråd, eller kostbehandling. Då antalet platser per månad är begränsat kan denna tjänst enbart beställas på support@livspusseltraning.se. Om månaden är fullbokad kan du, om du önskar, placeras i kö. Precis som med alla våra tjänster har vi ingen bindningstid och du kan säga upp tjänsten när du vill. Betalning sker via faktura!
  • Mamma- och gravidträning – 295 kr/mån. Du ska bli mamma, eller har precis fött barn, och vill komma igång. Vi sätter ihop ett program som är rätt för dig, ditt liv, din bebis och, viktigast av allt, din kropp. Mamma- och gravidträningen har ett utökat coach-stöd från vår PT, för bättre uppföljning under den föränderliga tiden som är graviditet och postpartum-perioden. Då antalet platser per månad är begränsat kan denna tjänst enbart beställas på support@livspusseltraning.se. Om månaden är fullbokad kan du, om du önskar, placeras i kö. Precis som med alla våra tjänster har vi ingen bindningstid och du kan säga upp tjänsten när du vill. Betalning sker via faktura!

Vid köp av någon eller flera av dessa tjänster accepterar du våra allmänna villkor.

Livspusselträning